Pedicure behandeling bij Nagelstudio & Schoonheidsinstituut Bello Mano

Verzorgde voeten

Voortaan kunt u bij Nagelstudio & Schoonheidsinstituut Bello Mano ook terecht voor uw pedicure.
Bij een pedicure worden de voeten, voetzolen en teennagels ontspannen, verzorgd en behandeld. Een pedicure beperkt zich niet enkel tot de nagels, zo worden bijvoorbeeld door middel van een scrubbing de dode huidcellen verwijdert, wordt eelt verwijdert op de voetzolen, worden nagelriemen verzorgt en kan u genieten van een verzorgende voetmassage.

Uiterlijke verzorging is voor iedereen erg belangrijk. De voeten worden hierbij helaas vaak vergeten. Pas als de nagels pijnlijk zijn, eelt branderig aanvoelt of een likdoorn lelijk steekt voelen we onze voeten. Pedicure betekent letterlijk “voetverzorger”. Dus iemand die u graag wil helpen om uw voeten goed te verzorgen en goed verzorgd te houden.

Een voetbehandeling is bestemd voor iedereen die goed voor zijn of haar voeten wil zorgen. Niet alleen uw teennagels worden geknipt. Integendeel, een pedicure verzorgt uw hele voeten. Niet alleen als u last van uw voeten heeft, maar zeer zeker ook om te voorkomen dat u last van uw voeten krijgt. Een voetbehandeling is absoluut pijnloos en mag als prettig en pure ontspanning worden ervaren. Bij periodieke behandeling kan uw pedicure uw voeten goed in de gaten houden en eventuele problemen zo snel mogelijk verhelpen.

Man of vrouw, jong of oud, groot of klein, uw voeten zijn een goede voetverzorging écht waard. Wat zou u namelijk moeten zonder uw trouwe voeten!

Een pedicure bij schoonheidsinstituut Bello Mano is een verademing voor u en uw voeten!

Prijs

Een volledige BASIS pedicure voor € 17 inclusief: behandeling van de nagelriemen en velletjes, knippen en vijlen van de teennagels, verwijderen van eelt, korte voetmassage.

Een volledige SPA pedicure heeft u al voor € 22 inclusief:
voetbadje, scrub,ontspannend masker,behandeling van de nagelriemen en velletjes, knippen/vijlen van de teennagels,verwijderen van eelt, voetmassage.

Voor een compleet overzicht van de tarieven van Schoonheidsinstituut Bello Mano, bekijk onze prijslijst .