Ontharen

Mooie gladde, onthaarde huid is de essentie van een verzorgd uiterlijk. Waxen is een langer durende en efficiëntere manier van ontharen dan bijvoorbeeld scheren en epileren. Je huid ziet er niet alleen mooier uit maar voelt ook zachter aan voor weken.

Heeft u last van vervelende haartjes? Bij Nagelstudio & Schoonheidsinstituut Bello Mano kan u nu ook terecht voor het ontharen van benen oksels bikinilijn of gelaat. Zo bent u van die vervelende haartjes af voor wel 3 tot 6 weken. Dit gebeurt uitsluitend met de professionele hars producten van depileve.

Met het harssysteem ‘depilève’ worden de hinderlijke haartjes op elke gewenste zone van gezicht en lichaam verwijderd. Een zachte en langdurig gladde huid is het resultaat. Je kan je hele lichaam laten doen of alleen specifieke delen zoals lip, kin, bikini lijn,oksels, armen, benen, rug, borst.

Depilève heeft ruim 30 jaar ervaring is en uitgegroeid tot 1 van de toonaangevende ontharingsmerken en dit niet alleen in België maar wereldwijd. De verscheidenheid aan harsen binnen Depilève maakt het mogelijk om elk huidtype op een juiste manier te benaderen. Ook het uitgebreid gamma aan PRE en POST EPIL-producten zorgt voor een juiste voorbereiding en naverzorging van de huid met een gladde huid als resultaat. Met Depilève bent u zeker van een uitstekende ontharingsservice.

De verscheidenheid aan harsen binnen depilève maakt het mogelijk om elk huidtype op een juiste manier te benaderen. Ook het uitgebreid gamma aan PRE en POST EPIL-producten zorgt voor een juiste voorbereiding en naverzorging van de huid met een gladde huid als resultaat. Met Depilève bent u zeker van een uitstekende ontharingsservice.

Prijzen

Waxen onderbenen € 15
Waken oksels €8
Epileren van de wenkbrauwen €3

Voor een compleet overzicht van de tarieven van Schoonheidsinstituut Bello Mano, bekijk onze prijslijst .