Myosculptor bij Nagelstudio en Schoonheidsinstituut Bello Mano

Volg de Myosculptor behandeling bij Nagelstudio en Schoonheidsinstituut Bello Mano.

Myosculptor

Na 18 jaar overweldigend succes van bodySculptor in Frankrijk en de Benelux komen de makers van bodySculptor met gloednieuwe techniek op de markt geïnspireerd op het voorbije succes.

De MyoSculptor is de actieve variatie van de BodySculptor. De MyoSculptor zorgt door middel van extreem lage frequentievelden voor een afslankend effect. Voor deze behandeling moet u een half uur bewegen op de home- of crosstrainer terwijl u een pak draagt met 3 behandelbanden: 1 op de buik en 2 op de benen. De MyoSculptor gaat immers de strijd aan met zowel de vetmassa als vetverbranding terwijl u actief beweegt.

  1. De MyoSculptor stimuleert uw natuurlijk verbrandingsysteem waardoor u dus zonder dieet zal afslanken. Maar de MyoSculptor verwijdert ook visceraal vet (vet ter hoogte van de buik) en verlaagt daardoor ons cholesterolniveau.
  2. Doordat u actief beweegt tijdens de behandeling met de MyoSculptor zorgt u voor een intens gebruik van uw spieren waardoor de vetverbranding nog meer wordt geactiveerd.

U kunt deze therapie nu ook volgens bij Nagelstudio & Schoonheidsinstituut Bello Mano.

Deze therapie combineert de unieke en gepatenteerde techniek die ook aanwezig is in het medisch apparaat bodySculptor, ter verbetering van de lipolyse. Dankzij de lage golflengte (E.L.F.) stimuleert myoSculptor de samentrekking van de gladde spieren. Dit resulteert in een verbruik van 900kCal na 30 minuten en zonder merkbare inspanning.

Dit gecombineerd met een work-out op onze crosstrainer levert al snel een calorieverbuik op vanaf  ca 900kCal op in 30 minuten. Bovendien pakt myoSculptor specifiek de buikzone ,taille, heupen, buik en de benen aan.

De ideale methode dus om snel af te slanken en af te vallen aan buik, billen, taille en benen op een realistische, budgetvriendelijke en efficiënte manier.

Bent u overtuigd van de Myosculptor behandeling? Neem dan vandaag nog contact op met Nagelstudio & Schoonheidsinstituut Bello Mano, wij helpen u graag!

> Lees hier meer over de Myosculptor behandeling.