Manicure bij Nagelstudio & Schoonheidsinstituut Bello Mano

Verzorgde handen

Bello Mano is Italiaans voor mooie hand, onze manicure draag daar aan bij. Wij nemen uw handen onder handen !
Bij onze manicure zorgen wij ervoor dat de handen ontspannen worden, dit doen we door gebruik te maken van esthetische oliën waarna de nagels en nagelriemen verzorgd en bijgewerkt worden waar nodig. Daarnaast worden ook de nagels nog in vorm gevijld.

Een manicurebehandeling bestaat uit hand- en nagelverzorging. Hierbij wordt de nadruk gelegd op de conditie van de natuurlijke nagels en de huid er om heen en op de handen.

De nagels worden bij een manicurebehandeling o.a. in model gevijld, gepolijst zodat ze mooi glanzen, de nagelriemen worden verzorgd, en eventueel kan de behandeling worden uitgebreid met nagels lakken.

Bij een manicure behandeling worden de handen en nagels geanalyseerd zodat de behandeling op uw hand/nagel conditie wordt uitgevoerd. Sommige mensen hebben droge handen anderen weer vochtige handen of een dunne huid. Ook bij nagels zien we veel verschillen,  breken bij de 1 de nagels makkelijk af, de ander heeft juist sterke nagels. Sommige mensen hebben last van geribbelde nagels en anderen weer van dubbele laagjes. Je

Uw handen zijn misschien wel uw meest gebruikte lichaamsdeel, geef ze daarom de verzorging die ze verdienen. Een periodieke manicurebehandeling is daarom geen overbodige luxe, uw handen zullen er verzorgd uitzien en heerlijk zacht aanvoelen.

Neem vandaag nog contact op met Nagelstudio & Schoonheidsinstituut Bello Mano en laat ons uw handen verzorgen door middel van een manicure!

Prijs

Een volledige pedicure voor 15 € inclusief:

  • vijlen van de nagels
  • nagelbadje
  • behandeling van de nagelriemen en velletjes
  • handmassage

Voor een compleet overzicht van de tarieven van Schoonheidsinstituut Bello Mano, bekijk onze prijslijst .

Zit u nog met vragen over een manicurebehandeling? Neem gerust contact met ons op!