Gelnagels bijĀ Nagelstudio & Schoonheidsinstituut Bello Mano

De meeste vrouwen zien er graag goed uit, inclusief een paar elegante vrouwelijke handen met mooie lange nagels. Gelnagels zijn kunstnagels die heel veel weg hebben van onze natuurlijke nagels dit komt doordat ze dun en flexibel zijn.
Eenmaal de gelnagel geplaatst is kunt u deze door ons laten afwerken zoals u dat wenst: Naturel, French look (wit randje) of Color (volledig of een randje).
Buiten de handen kan u bij ons ook terecht voor gelnagels op voetnagels, ook hier hebt u de keuze in afwerking tussen Naturel, French Look (wit randje) of Color (volledig of een randje).
Nagelstudio & Schoonheidsinstituut Bello Mano helpt u graag bij het maken van de juiste keuze!

Gelnagels worden toegepast voor het verstevigen en het verlengen van de nagels. Bij het verstevigen van de nagels wordt de gel alleen aangebracht op de nagels.

Bij het verlengen van de nagels wordt gebruik gemaakt van tips.

Tips zijn verlengstukjes van plastic. De gel is een stroperige substantie welke pas hard wordt onder UV licht. Het voordeel is hiervan is dat de nagels makkelijk gevormdt kunnen worden totdat deze onder de speciale UV lamp worden gehouden. De gel is geurloos (in tegen stelling tot acryl) en is (meestal) hypoallergeen.

Gelish

“Gelish is een nieuwe manier van lakken zonder dat het de natuurlijke nagels beschadigd maar u wel een houdbaarheid heeft van 21 dagen ( 3 weken) een goed alternatief dus voor gelnagels.

Het verschil tussen gelish en gelnagels is dat bij gelish de lak word afgeweekt met een speciaal product en er dus niet over de nagel word gevijld zoals bij gelnagels hierdoor blijft de natuurlijke nagel onbeschadigd.

Enkele voordelen van gelish:

  • perfect gelakte nagels gedurende 3 weken
  • langdurige hoogglanzende afwerking
  • onweerstaanbare kleuren
  • geen beschadiging van de natuurlijke nagel
  • eenvoudige soak off verwijdering

Heeft u broze nagels? dan kunnen we uw nagels een vitamineboost geven met onze vitagel nail strengther recovery. Deze gaat gedurende 3 weken je nagels voeden met de vitamine die je nagel nodig heeft. Kan zowel gebruikt worden met de kleuren van de gelish of enkel de vitagel nail strengther voor slechts ā‚¬ 5 extra krijgt u weer gezonde stevige nagels.

Prijs

Voor een compleet overzicht van onze tarieven, bekijk onze prijslijst , neem ook geregeld een kijkje bij onze acties voor interessante kortingen.